50 jaar WTC GEROWI PITTEM 2018

Op zondag 23 september was het zover,feest van de club.

Het feest werd ingeleid met een fietstocht. 11 moedige deelnemers verschenen aan de rit van 51 km. Ook al hadden we het niet verwacht bleef het lange tijd droog.Tijdens de stop in Poeke deed een koffietje heel veel deugd want warm was het niet. Pas in de laatste kilometers waren de weergoden ons niet meer gunstig gezind en begon het volle bak te regenen. Een gratis traktaat van hierboven en zo bleef onze clubkas wat gespaard.

Om 12.30 werd iedereen verwacht in de Couter. Met 82 personen hebben we genoten van de hapjes, het buffet, de dessert en de drankjes achteraf.

Onze voorzitter gaf een speech in drie deeltjes en die werd ook door alle deelnemers gesmaakt.

Veel herinneringen werden opgehaald, ook over degenen die er niet meer bij zijn. Germain Houttekier, één van de stichters kon het nog allemaal van heel nabij meemaken en genoot dan ook tenvolle van het feest. Ook onze oud voorzitters Maarten-Lucien-Joan waren van de partij.

Na het feesten in de Couter werd er nog verder gefeest in de Gilde. Ambiance, ambiance .... de beentjes werden nog eens gestrekt en de polonaise kwam er ook aan te pas.

Kortom een geslaagd feest, een tevreden voorzitter:"Het zijn de leden die een club maken".