Lourdesrijders-Zaterdagrijders-A B 2019

Op zaterdag 31 augustus zijn we met 28 personen en twee begeleidsters Mireille en Roos om 8.u30 vertrokken aan de Gilde . Er waren 2 groepen een groep die de 132 km reed en een groep de 172 km.

Via heel wat kleine, ongkende wegen bereikten we onze eerste bestemming de Koetshove in Adegem-Maldegem. 

De koffie, chocoladetaart, citroencake en de broodpudding gingen er bij iedereen gewillig in. Bedankt aan onze baksters Céline en Roos.

Van de Koetshoeve naar de kerk in Middelburg. Raar maar waar maar eens je in Nederland komt dan zie je meteen de rijkdom van de prachtige fietswegen.

Mireille en Roos zorgden voor een heerlijke pickinik en de frisse drankjes waren net als engeltjes die in onze mondjes pisten.

We namen ruimschoots de tijd om te genieten van onze picknick . Nog een groepsfoto en op weg naar Aalter naar café 't Hoekske.

Een vriendelijke, enthousiaste  cafébaas stond in voor de bediening van de frisdrankjes.

De laatste loodjes wegen soms het zwaarst maar ik zag dat iedereen nog héél gezwind op de fiets sprong voor de laatste kilometers.

Op naar ons lokaal de Gilde om na te genieten van deze fantastische,zonnige rit. Met een lekker biertje, naar eigen smaak, werd de rest van de picnick verorberd.

Bedankt aan onze twee begeleidsters Mireille en Roos die er telkens voor gezorgd hebben dat er bij iedere stop iets voorzien was.

Eddy we hebben terug genoten van je kronkelende wegen.

Bedankt aan alle deelnemers en dit initiatief zal zeker en vast volgend seizoen een vervolg kennen.