Nieuwjaarsreceptie 20 januari 2023

Op 20 januari was er de jaarlijkse receptie van de club.

Dit jaar werd de organistie verzorgd door het "jong" bestuur. De receptie ging door op een andere locatie, namelijk  De Broeders Maristen.

Het geheel was gezellig ingekleed en de hapjes op tafel werden door iedereen gesmaakt.

Een korte maar zeer verzorgde speech van onze voorzitter a.i., Frederik, waarin hij iedereen een gelukkig nieuwjaar wenste.

Hij hoopte ook op een ongevallenvrij 2023 maar vooral dat er veel deelnames zouden zijn aan de ritten vooropgesteld door de club en die zullen terug te vinden zijn op de website.

Hij deed ook nog eens een aanbod naar de zaterdagrijders om het nieuw jong bestuur bij te staan.

Hij gaf dan ook aan als er iets nodig was bij de zaterdagrijders dat er iemand dan de communicatie op zich nam. Hiervoor werd er richting Bertrand gekeken.

Ten slotte stelde Frederik het belang van het dragen van de clubkledij en hij steunde er nog eens op om deze kledij  zoveel als mogelijk te dragen. Dit kan kan dan ook een stimulans zijn voor zij die nog niet in het bezit zijn van de clubkledij om deze aan te schaffen.

Het was dan tijd voor het uitreiken van de prijzen van de gereden ritten. Voor de zaterdagsrijders was het Christel D; die de eerste plaats wegkaapte gevolgd door Luc V; en Franky V.

Bij de zondagsrijders was er een ex aquo voor de eerste plaats  namelijk Frederik en Chris V; reden evenveel ritten. Zij werden gevolgd door Roland D. en Franky V.

Na het uitreiken van de cadeaubonnen werden er lekkere broodjes geservereerd; de drankjes bleven rijkelijk vloeien . Meer moet dat niet zijn .

Iedereen was tevreden over deze geslaagde receptie en  chapeau voor het "jong" bestuur.