Samenwerking WTC GEROWI - TIELT SPORTIEF 2019

Op zaterdag 29 juni 2019 was er terug ons jaarlijks evenement met Tielt Sportief.

Met 16 wielertoeristen van Tielt Sportief en 10 van WTC GEROWI stonden we om 9 uur 's morgens paraat aan ons lokaal de Gilde.

Iedereen kon de keuze maken in welke groep hij zou meeerijden; ofwel de 138  of de 176 km.Iedere groep had zijn eigen snelheid 32 of 28 km/uur.

Onder een tropische warmte werd er de ganse dag gereden.

Onze eerste stop was in café Vicogne in Stuivekenskerke waar de rijst-en appeltaartjes fel werden gesmaakt.

De tweede stop was voorzien in Bikschote in café Breugelhof. Daar kreeg iedereen de kans om zijn picknick te nuttigen. Ja, het smaakte en het frisdrankje liep heerlijk naar binnen.

Na afspraak en wegens de enorme hitte (soms tot 38°, werd er beslist om ook gebruik te maken van de derde stop in café de Dubbele Arend om nog eens extra de keeltjes te bevochtigen.

Laatste stop was aan ons lokaal, waar we als club een drankje en een broodje gaven. De broodjes waren heerlijk en iedereen kon ruimschoots zijn keuze maken welk broodje hij zou eten.

Tielt liet zich ook niet onbetuigd en gaf ook een trakaat.

In totaal hadden we 52 liter water mee om de bidons te vullen en ja alles maar dan ook alles was uit.

Er werd nog flink wat nagekaart over de rit en iedereen was er rotsvast van overtuigd dat dergelijke samenwerking ook volgend jaar op de kalnder moet staan.

Bedankt aan allen die er bij waren, jammer voor zij die er die  dag om één of andere reden niet bij konden zijn.

Dank aan onze twee begeleidsters Christa en Roos die er voor zorgden dat ze tijdig op de bevoorradingsposten waren en alles in goede banen hebben geleid voor de drankjes, de taartjes, het vullen van de bidons en het bedelen van de broodjes.

Het was een topdag en dit zowel qua sfeer, zon en de after party fiets.